-----------------------------------Einde persbericht--------------------------------------

‘Warme-Winter’ Zaterdagen bij de Noord-Friese Winkeltjesroute

De Noord-Friese Winkeltjesroute is klaar voor de feestdagen! Vanaf zaterdag 28 november zijn alle winkeltjes en ateliers maar liefst vier zaterdagen achter elkaar gezamenlijk geopend voor publiek. Tijdens deze extra shoppingdagen van 10 uur tot 17 uur zijn de winkeltjesKerst 02 warm en feestelijk aangekleed en gelden diverse kortingsacties, die verschillen per winkelier. Elke winkelier heeft maatregelen getroffen zodat eenieder coronaproof feestinkopen kan doen. Omdat de horeca gesloten is, kan men op verschillende winkellocaties ‘winterse coffee-to-go’ krijgen met wat lekkers erbij. Kijk voor de routekaart en adressen op www.noordfriesewinkeltjesroute.nl. De routekaart is tevens stempelkaart; bij elke winkel/atelier ontvangt de klant een stempel die bij een volle kaart een leuke attentie oplevert. De route kan ook elke donderdagmiddag en vrijdagmiddag gevolgd worden.

 

Dus kom achter de computer vandaan en winkel lokaal. Juist nu kan men rustig onze gezellige winkels aandoen en ongestoord feestshoppen. Misschien wil je je huis versieren en zoek je leuke kerstaccessoires, of ben je op zoek naar een origineel Sinterklaas kado voor je kleinkind. Het assortiment van onze winkeliers en atelierhouders is zeer divers; woonaccessoires, mode, tweedehands huisraad, kaarsen, kerststukjes, wol, ambachtelijk bedrukt tafellinnen, brocante, servies, glaskunst en glasmozaïek.

 doornroosje Kl

De Noord-Friese Winkeltjesroute staat garant voor 60 kilometer aan winkelplezier op het platteland. Vermijd de drukte van de stad en kom naar Noord-Friesland. De winkeltjesroute strekt zich uit langs de Noord-Friese Waddenzeekust en loopt van Hallum, Ferwert, Blije, Holwerd en Wierum, langs Morra, Hiaure, Reitsum naar Burdaard. De Noord-Friese Winkeltjesroute maakt van winkelen een belevenis, waarbij shoppen wordt afgewisseld met sightseeing. De bezoeker maakt kennis met winkeltjes verscholen in het prachtige terpenlandschap, ateliers met vergezichten over het wad, gecombineerd met het vakmanschap van oude ambachten.

 

-----------------------------------Einde persbericht--------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Liesbeth Sytsma  06-30878768